Как можем да ви помогнем

Опит

Добре дошли във физиотерапевтичен център “Вита” в град Бургас. От създаването на центъра през 2001 г. ние продължаваме да предлагаме най-високите стандарти за лечение и индивидуална грижа за пациентите от опитни специалисти по физикална и рехабилитационна медицина.

Комплексен план

Чрез нашия комплексен план ние ще положим всички усилия, за да помогнем на тялото ви да се възстанови и да ви държи в движение.

Лечение

Ние можем да ви уверим в най-доброто лечение, което е адаптирано за индивидуалните ви нужди. Ангажирани сме с дългосрочна грижа, за да сте сигурни, че достигате целите си за здраве, фитнес и естетика. Центърът е разположен в партерно помещение и разполага с лекарски и за лазертерапия кабинет, кабини за физиотерапевтични процедури, кабинет и помещение за Wellness процедури.

Новости – Влог & Блог

Телемедицина

Имате проблеми със ставите? Страдате от болка в гръбнака или различни автоимунни заболявания – артрит, лупус, васкулит? Онлайн Консултация – Телемедицина Телемедицината е използване на телекомуникационни технологии за осигуряване на здравни грижи от разстояние. Тя разширява достъпа до здравни грижи и подобрява диагностицирането, лечението и контролирането на болестите. Спестяването на време и пари са едни […]

Бременност и спорт?

“Защо не мога да тренирам по време на бременност?” Клиничните препоръки сочат, че жени без контраиндикации трябва да се ангажират с редовна физическа активност. Кои са абсолютните и относителните медицински противопоказания. Да погледнем най-новите доказателства относно какво е позволено и какво не е по време на бременност. Премахването на бариерите пред физическата активност по време на […]

Лекарства за Коронавирус: Хлороквин и Хидроксихлороквин

Медикаменти използвани за COVID-19. Aнтималарици или нещо много повече? Te се използват за лечение и превенция на малария за това се водят антималарици, но имат други важни и разнообразни приложения, като лечение на автоимунни заболявания. Бихте казали “не са ли много различни тези заболявания?” Ще видим заедно интересните механизми, с които действат и ще можем […]

Вижте още

Заболявания

Остеоартроза

Какво е? Остеоартрозата или позната с други имена като артроза, остеоартрит, дъртоза, дегенеративно заболяване на ставите или просто с абривиатурата ОА е силно хетерогенно разстройство, характеризиращо се с прогресивна загуба на хрущял, ремоделиране на съседни кости и съпътстващо локално нискостепенно възпаление. От концепция за механичен процес на износване, идеята за ОА се е развила през […]

Дискова болест

  ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СКОРО!

Парализа на лицев нерв

ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СКОРО!

Други

Мнения

От години ползвам услугите на клиника Вита. Появи ли се някаква болка или неразположение, винаги мога да разчитам на Д-р Иванова и нейния екип. Усмихнати, отзивчиви и внимателни.От 4 години всяка пролет посещавам клиниката  за профилактика на мигрената ми. Повлиявам се добре от тях. Болката значително се редуцира и е по-поносима. Благодаря на всички, които се погрижиха за мен, и че моето здравословно състояние се подобри. Искрени благодарности на целия екип на д-р Иванова!
Антоанета Кръстева пациент

Вълшебници! Всичко могат и много помагат.

Diana Adamova facebook user

Искам да изкажа искрена благодарност към Д-р Дора Иванова и нейния екип от Физиотерапевтичен център „Вита” за техния професионализъм и топло отношение. Положението беше наистина критично, защото се чувствах много зле и бях напрактика неработоспособна. Стигна се дотам, че дори загубих съня си и единственото спасение беше да приемам сънотворни. А вече след третата процедура болка напълно изчезна и се почувствах като нова. Ежедневието ми се нормализира и отново можех да бъда пълноценна в работата и в грижите за семейството си. 

Доказахте, че за Вас лекар не е просто професия, а призвание, защото  човечността и всеотдайността  за Вас не са квалификация , а мисия.

От сърце Ви желая много здраве и попътен вятър!

Ирина Петрова откъс от благодарствено писмо

Прекрасни професионалисти! Отлични съвети за възстановяване и извършване на процедурите с много внимание. Доволна съм и при нужда ще го посетя отново.

Здравка Колева facebook user