• Работното време на аптеката в делнични дни е от 12 до 19 часа!
Ново зареждане с мравчен женшен!
ВИНОТО Е ПОЛЕЗНО, НО НЕ Е ВИНОВНО ТО, АКО НЕ ЗНАЕМ КОГА ДА СПРЕМ Статия от д-р Атанас Михайлов Празниците наближават, време е да кажем добра дума и за виното. Не е нужно да обясняваме на българина, че виното е по­лезно.
Искам да знам повече!
Статия от д-р Атанас Михайлов Според статистиката мъжете живеят по-малко, но съдейки по други данни може да се окаже, че силния пол може да живее по-дълго.
Искам да знам повече!
Покрай рекламите за различни продукти и масовите проблеми с този орган, едва ли има някой който да не е чувал за простата. Извън масовото разбиране обаче остават многобройните фактори и причини засягащи тази жлеза.[
Искам да знам повече!
Как да повишим възможностите на организма? Кризата с коронавируса и карантината сякаш поотмина, но променения ритъм на живот се отрази малко или много на всички нас.
Искам да знам повече!
Вътрешно: Belledonna 9 CH – през 2 часа веднага след инцидента – включително при слънчево изгаряне; Външно: Сребърна вода – веднага след инцидента и за дезинфекция; Прополисов вазелин (мехлем) – веднага след инцидента.
Искам да знам повече!
Кремове и мехлеми съдържащи салицилова киселина. Ако мазолът е болезнен - пластири с парченце прополис виж: “Кокоши трън”
Искам да знам повече!
Сребърна вода за компреси и промивка; Прополисов мехлем за мазане.
Искам да знам повече!
Чай от бъз (цвят), мащерка, слез; При тъмночервено гърло - Phytolacca decandra 9 CH - по 5 гранули на всеки 2 часа. Виж: “Грип” и “Ангина”
Искам да знам повече!
Thuya 9 CH - 1 път дневно по 5 гранули; Apis 9 CH - 1 път дневно по 5 гранули; Лимфомиозот; Чай от джоджен 5 грама суха дрога (1 пълна супена лъжица) се запарва в половин литър вода 15 - 20 минути. Пие се системно; Чай при кисти на яйчниците (приготвя се по рецепта в аптека Вербена). Виж още: “Хормонален дисбаланс”
Искам да знам повече!
 
Вербена М
За нас
Контакти
Общи условия
Разр. № 3782/07.02.2011
Още...
Доставки
Работно време
Понеделник-петък: 12:00 - 19:00
Събота: 9:30 - 14:30

GSM: 0878-46-74-05
тел.: 02/987-88-05
гр. София, ул. Любен Каравелов №74