×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Добър ден,казвам се Гергана аз съм на 35 год.и понеже нямам възможност да пътувам искам да попитам да ми препоръчате противозачатъчни хапчета. Аз съм раждала и имам две деца и съм пушач,но сега бих искала да започна да вземам тези хапчета за мое успокоение☺.Затова ако е възможна тази консултация.Благодаря предварително!

 Здравейте!

На пазара има голяма разновидност от „противозачатъчни хапчета“. Равнозначно е  дали ще изберете на случаен принцип или аз ще ви препоръчам „он лайн“ . Съветвам Ви да направите консултация и гинекологичен преглед при местен гинеколог преди да започнете орални контрацептивни средства.

Поздрави,

Д-р Шефкетова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте появи ми се лимфен възел около пъпа,който започна да ме боли при допир и не само!Личният доктор ми предписа доксициклин и болките започнаха да отшумяват,но лимфния възел не спада след 4 приема на антибиотика трябвя ли да направя допълнителни изследвания или щом се е възпали е от инфекция не нещо по сериозно
Здравейте,

При всяка промяна в лимфните възли е необходимо да се изясни причината. Обичайните изследвания са Пълна кръвна картина/ПКК/,ДКК – левкограма, СУЕ, евентуално С-реактивен протеин като маркер за възпалителен процес и УЗ на коремни органи, в този случай. Най-добре е да направите консултация с хематолог, който да назначи най-подходящите за Вас изследвания, в зависимост от прегледа.

Поздрави,
д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте , боледувах преди месец ,много леко , без температура без хрема , с болки в гърлото и на 3-4 пъти кашлях ,но само единият път беше със секрет.Личният ми лекар изписа антибиотик без да ме е преслушвал ,съответно пих го 3дни и го спрях ,защото нищо ми нямаше вече. И след седмица почнаха едни болки в гърба в областта на плешките ,цялата горна част от рамото надолу.В изправено положение не ме боли , но в седнало доста.Със стискаш характер ,а понякога и така все едно нещо ми тежи. Понякога я чувствам и отпред под ребрата в ляво и над гърдите по скоро към ключиците,малко под тях. Изпратиха ме на рентген ,за да се установи дали е от белият дроб или да се обърна направо към невролог. Вчера взех диск със снимката и разчета и на лист. Много ме узадачи написаното ,но понеже няма как да отворя снимката ,понеже нямам тази програма не знам какво да мисля. Баща ми занесе снимката със заключението на личният ми лекар ,той също не е отварял диска ,а само по написаното е казал ,че не съм се изчистила и трябва да продължа антибиотика , който спрях преди месец и реално нито кашлям нито се чувствам болна ,нито съм отпаднала и нямам температура.Понеже съм леко притеснена ,а трябва да изчакам доста за записания ми нов час при друг доктор реших да пиша тук ,за да потърся обяснение на написаното ,защото аз не сум лекар и от тези термини разбирам само ,че не всичко е напълно наред.Прикачвам разчета на радиолога от снимката.

Здравейте,

Според разчитането на рентгеновата снимка, има съмнение за възпалителен процес в белия дроб. Но ако нямате характерните оплаквания, има вероятност проблемът да е неврологичен, напр. интеркостална невралгия. Може да потърсите второ мнение при по-квалифициран пулмолог, като се направи подробен клиничен преглед и съответните изследвания – на кръвта – ПКК – пълна кръвна картина, ДКК - левкограма, С- реактивен протеин, СУЕ и ФИД /функционално изследване на дишането/, а също и други, по преценка на лекаря. Броят на левкоцитите в кръвта, с-реактивния протеин и СУЕ са маркери за възпаление в организма.

Консултация с невролог, за уточняване на диагнозата.

 

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.